Uslovi korišćenja

Autor: Filip Ginder | Ažurirano: 09.04.2022

Uslovi korišćenja web sajta „online-rezervacije.rs“

Poštovani korisnici,

Svaka poseta našem sajtu, rezervacije, slanje poruke i slično, znači da ste ove Uslove korišćenja (u tekstu „Uslovi“) pročitali i da se sa njima u potpunosti slažete. Ukoliko su vam ovi Uslovi korišćenja neprihvatljivi, molimo vas da odustanete od dalje upotrebe ovog sajta.

USLOVI KORIŠĆENJA sajta „online-rezervacije.rs“

Opšte odredbe

Korišćenje usluga i sadržaja sa sajta online-rezervacije.rs, smatra se dokazom da ste upoznati sa Uslovima korišćenja objavljenim na ovoj stranici sajta.

Korišćenje sajta i sadržaja na njemu

 • Ovaj sajt i njegov sadržaj možete koristiti samo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Nije dozvoljeno da sadržaj sajta koristite u javne i komercijalne svrhe.
 • Neovlašćena upotreba sadržaja sa ovog sajta predstavlja kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima i drugih zakona i propisima koji regulišu ovu oblast.
 • Ukoliko želite sadržaje ovog sajta da koristite u druge svrhe koje ovde nisu odobrene, potrebno je da nas kontaktirate u cilju dobijanja dozvole za to.
 • Zabranjeno je na ovaj sajt postavljati protivzakonite i neistinite sadržaje i komentare.

Zaštita podataka

Lične podatke koje kao posetioci i korisnici ovog sajta ostavite na sajtu radi dobijanja naših usluge, zaštićeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i našom Politikom privatnosti. Vaše lične podatke koristimo isključivo za obradu vaših zahteva i komunikaciju sa vama. Svi ostali podaci i drugo što ostavljate na ovom sajtu, a nisu vaši lični podaci, ne smatramo poverljivim materijalom i koristimo ih u skladu sa uobičajenom poslovnom politikom.

Upotreba kolačića

Stranice ovog sajta prikupljaju određene informacija putem kolačića (cookies) malih datoteka podataka sačuvanih u Vašem internet pretraživaču. Kolačići vama omogućavaju bolje korisničko ikustvo, a nama obezbeđuju informacije o kvalitetu poseta i broju posetilaca.

Vrste podataka

U svrhu izvršenja usluge, komunikacije i kontrole pristupa našeg sajta, „online-rezervacije.rs“ upotrebljava sledeće lične podatke:

 • Ime
 • Prezime
 • Podaci za kontakt (adresa e-pošte, broj telefona)
 • IP adresa
 • Vreme pristupanja
 • Vrsta sadžaja kome se pristupa i slično

Kada sakupljamo Vaše podatke?

Mi prikupljamo podatke od Vas kada napravite rezervaciju, posetite naš sajt.

Ukratko
 • Prilikom posete sajtu: kolačići
 • Prilikom kreiranja rezervacije: Ime (uvek), Prezime (uvek), Telefon (uvek), Email (uvek)

Kako koristimo Vaše podatke?

Sve informacije koje sakupljamo od Vas mogu se koristiti na jedan od sledećih načina:

Linkovi ka drugim web sajtovima

Linkovi (veze) na našem sajtu sa drugim web lokacijama, služe isključivo za vaše dodatno informisanje. Mi ni u kom vidu nismo odgovorni za te web lokacije niti za sadržaje na njima

Kako štitimo Vaše informacije?

Sve informacije, pogotovo one osetljive i lične, koje razmenjujete sa ovim sajtom štite se pomoću tehnologije Secure Socket Layer (SSL).

Ograničene garancije

Nastojimo da sve prikazano na ovom sajtu bude tačno, da imamo ispravne nazive, tekstove, fotografije itd.

I pored toga, ne garantujemo apsolutnu tačnost informacija i podataka, primenjivost i kompletnost sadržaja ili apsolutno odsustvo grešaka na ovom sajtu. Moguća su i neka odstupanja od ovih Uslova u zakonski dozvoljenim granicama.

Ograničenje odgovornosti

Ne prihvatamo odgovornost za bilo kakvu štetu ili troškove koji mogu nastati kao posledica upotrebe ili zloupotrebe ovog sajta i sadržaja preuzetog sa njega.

Zaštitni znaci

Logotipi, zaštitni znaci, nazivi, oznake i slično, koji se pojavljuju na ovom sajtu, zaštitni su znaci odgovarajućih subjekata i ne mogu se ni na koji način koristiti bez saglasnosti vlasnika.

Reklamne poruke

Prikupljanjem podataka isporučujemo Vam one oglasne poruke koje su zasnovane na Vašoj aktivnosti, Vašim interesovanjima, navikama, a istovremeno vodimo računa da se ista reklamna poruka bezrazložno ne ponavlja, sve u cilju neophodne analitike i merenja.

Linkovi trećih strana

Povremeno, po našem nahođenju, možemo da uključimo ili ponudimo proizvode i usluge nezavisnih proizvođača na našoj veb lokaciji. Ove treće strane imaju zasebne i nezavisne politike privatnosti. Stoga nemamo nikakvu odgovornost niti odgovornost za sadržaj i aktivnosti ovih povezanih sajtova. Mi želimo zaštititi integritet našeg sajta.

Završne odredbe

 • Upotrebom ovog sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove Uslove korišćenja i da ćete ih poštovati.
 • Mi zadržavamo pravo da ove Uslove ažuriramo ili promenimo bez prethodnog upozorenja.
 • Sve promene odredbi ovih Uslova biti će prikazane na ovoj stranici sajta „online-rezervacije.rs“.
 • U vašem je interesu da povremeno proverite da li su se Uslovi promenili.
 • Pojedine odredbe ovih Uslova korišćenja mogu se podrediti izričito naglašenim uslovima i istaknutim obaveštenjima datim na nekim drugim mestima na ovom sajtu.

Sankcije za kršenje ovih odredbi

U slučaju kršenja odredbi ovih Uslova korišćenja, možemo poslati upozorenje, privremeno ili za stalno blokirati pristup sajtu, podneti prijavu nadležnim organima ili podneti tužbu.

Uslovi korišćenja i navedene odredbe se tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije.