Politika privatnosti

Autor: Filip Ginder | Ažurirano: 09.04.2022

Politika privatnosti: Opšte odredbe

Web sajt online-rezervacije.rs vrlo ozbiljno shvata svoju odgovornost u pogledu zaštite podataka o ličnosti.

online-rezervacije.rs (u daljem tekstu web sajt) obvezuje se da će štititi Vašu privatnost i omogućiti Vam najbolje moguće iskustvo korišćenja ove web stranice

Molimo, pročitajte ovu izjavu kako biste razumeli kako se odnosimo prema Vašim ličnim podacima. Ova izjava se može menjati, pa preporučujemo da je povremeno proverite.

Naša politika zaštite privatnosti opisuje načine na koje web sajt koristi lične podatke posetilaca / korisnika. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se Vaši podaci koriste na način opisan u ovoj Politici. Ukoliko se Politika privatnosti promeni, izmenjeni tekst Politike ćemo objaviti na ovoj stranici. Kontinuiranom upotrebom ovog sajta, kao i davanjem svojih podataka prilikom online kontakta potvrđujete da ste saglasni i sa izmenama Politike.

Politika privatnosti je dokument koji garantuje zaštitu privatnosti svih korisnika na Internetu. Web sajt možete pregledati besplatno i bez ikakve obaveze da otkrijete svoj identitet ili ostavite bilo kakve lične podatke. Odlučite li iskoristiti uslugu koju nudimo (Rezervisanje), nužno je da nam ostavite lične podatke, kako bismo bili u mogućnosti da Vam obezbedimo traženo. Tražimo samo informacije koje su nužne kako bismo što bolje realizovali Vaš zahtev.

Prihvatanje politike privatnosti

Kao korisnik ovog veb-sajta, njegovom upotrebom prihvatate našu politiku privatnosti i dajete nam saglasnost da podatke, koje na sajtu ostavite, koristimo u skladu sa njom.

Vašu odluku da nam poverite lične informacije, tumačimo kao prihvatanje činjenice da privatnost vaših podataka ne može u svakom trenutku biti garantovana 100%.

Upotreba ličnih podataka

Da bismo uspešno obradili Vaš zahtev ili narudžbu, pružili uslugu, uspostavili kontakt ili odgovorili na upit, potrebni su nam Vaše ime, prezime, adresa, email i broj telefona.

Moguće je da zatražimo i neke druge informacije u skladu sa zakonom i eventualnim izmenama naše politike zaštite privatnosti koje budemo objavili na ovom sajtu.

Sakupljamo samo podatke koje vi dobrovoljno ostavite preko ponuđenih formi na sajtu.

Ove podatke koristimo za statističke analize o korišćenju naših stranica, s ciljem da poboljšamo kvalitet usluge.

Podaci koje skupljamo su sledeći:

  • Ime
  • Prezime
  • Podaci za kontakt (adresa e-pošte, broj telefona)
  • IP adresa
  • Vreme pristupanja
  • Vrsta sadžaja kome se pristupa i slično

VAŠE LIČNE PODATKE NE DELIMO SA DRUGIMA NI POD KOJIM USLOVIMA

Web sajt neće prodavati, trgovati, iznajmljivati ili davati Vaše lične podatke trećoj strani ni pod kojim uslovima.

Promene politike privatnosti

Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ovu Politiku privatnosti. Svaka izmena postaje važeća u danu njenog objavljivanja na ovoj stranici sajta

Obaveštenja o promenama ne šaljemo. Činom korišćenja ovog sajta Vi dajete saglasnost sa svim odredbama ove Politike privatnosti i Uslovima korišćenja sajta i njegovog sadržaja.

Politika privatnosti: Završne odredbe

U Vašem je interesu da ovu Politiku privatnosti pročitate prilikom pristupa sajtu, kako biste se upoznali sa eventualnim izmenama.

Ukoliko sajt koristite nakon objave izmena u našoj Politici privatnosti, smatraćemo da ste sa njima upoznati i da ih u potpunosti prihvatate.